zoeken

Studio voor architectuur, interieur en stedenbouw
GROUP A is een Rotterdamse studio voor architectuur, interieur en stedenbouw, gehuisvest in een gebouw dat onze werkwijze onderschrijft. Een licht, openvloer kantoor in het Keilepand in M4H, met ruimte voor interactie en ontmoeting. GROUP A is zelf verantwoordelijk voor de herinrichting. Het bureau, opgericht in 1996, wordt geleid door Maarten van Bremen, Folkert van Hagen en Adam Visser. Samen met 27 ontwerpers en 4 stafmedewerkers vormen zij een hecht team.

Ruim twintig jaar ervaring
Onze portfolio bestaat uit een breed scala aan projecten. In ruim twintig jaar hebben we gewerkt aan kantoren, interieurs, woningbouwprojecten, multifunctionele gebouwen, infrastructuur, transformaties en herontwikkelingen. Deze verschillende schaalniveaus zien wij niet los van elkaar, en worden als één benaderd.

Karaktervolle oplossingen
Wij geloven in de kracht van een groep met de juiste chemie. In een proces van betrokkenheid en ambitie komen de meest waardevolle projecten tot stand. Binnen de breedte van een project nemen we de verantwoordelijkheid voor het ontwerp, de technische uitwerking, de begeleiding van het proces én het bewaken van het budget. We overzien het geheel, zoomen in op de details en nemen de gebruiker als startpunt. Met alle betrokkenen realiseren we zo slimme en karaktervolle oplossingen op grote en kleine schaal.

Loading...