zoeken

Met onze architectuur creëren we identiteit en kwaliteit

We ontwerpen gebouwen en plekken die stedelijke gebieden verjongen en bijdragen aan kwaliteit-van-leven. Het bureau hecht aan maatschappelijke betrokkenheid en het motiveren van állen betrokkenen. Met onze ontwerpen creëren we identiteit en kwaliteit. Het bureau, opgericht in 1996, wordt geleid door Folker van Hagen, Adam Visser, Maarten van Bremen en Diederik Erkel, en werkt met een team dat bestaat uit 31 ontwerpers en 4 stafmedewerkers.

Ons bureau is gevestigd in het Keilepand in het M4H-gebied in Rotterdam. Onze kantoorruimte hebben we zelf ontworpen en verbouwd en delen we met meerdere bedrijven, om kennisuitwisseling te bevorderen en gebruik te maken van elkaars expertises.

Wij houden ons bezig met opgaves van verschillende schaalniveaus: architectuur, interieur, stedenbouw, landschap, productontwikkeling en onderzoek. Wij nemen verantwoordelijkheid voor het ontwerp, de technische uitwerking, de begeleiding van het proces én het bewaken van het budget. Deze koppeling van ontwerp, techniek en management houdt in dat de architect in het gehele ontwerp- en bouwtraject (en nazorg) betrokken blijft, wat voor ons een voorwaarde is voor de kwaliteit van project en omgeving. Kortom, GROUP A is een bureau dat zijn horizon verbreedt.

Loading...