zoeken

Nieuwe entree voor MegaStores

De MegaStores in Den Haag is een markante entree rijker. De bereikbaarheid en aantrekkingskracht van de Haagse MegaStores in de Laakhaven bij Holland Spoor zijn voor verbetering vatbaar, daarom is in 2016 besloten het winkelcentrum grondig aan te passen en uit te breiden. Door het Van der Kunplein opnieuw in te richten heeft GROUP A eind 2019 een heel nieuw entreegebied gecreëerd, met honderd extra parkeerplaatsen en een beter zichtbare MegaStores entree.

De vernieuwde entree is gemarkeerd door een opvallende luifel afgewerkt met een houten lattenplafond. De gebeitste ‘Siberisch Lariks’ latten, variërend in formaat en dikte, zijn in de richting van de tourniquet geplaatst. De luifel contrasteert met de huidige MegaStores-architectuur. Ze vormt een aankondiging van de nieuwe, meer organische vormgeving van de winkelpuien binnen. De luifel is zo vormgegeven dat ze bezoekers onder alle weersomstandigheden maximale beschutting biedt, maar er ook genoeg daglicht naar binnen kan komen.

Met de oplevering van dit entreegebied zijn de eerste stappen gezet voor de totale revitalisering van de MegaStores Den Haag.

Loading...