zoeken

Ervaren projectleider

GROUP A zoekt per direct een ervaren projectleider.

Wie zijn we?
GROUP A is een internationaal georiënteerd architectenbureau dat met plezier werkt aan het ontwikkelen en ontwerpen van heldere en vanzelfsprekende architectuur. Het bureau is een collectief van drie partners en ongeveer 30 medewerkers die samen een gemotiveerd team vormen.

Wie zoeken we?
GROUP A is op zoek naar een ervaren en ambitieuze projectleider met diepgaande interesse in het bouwproces. Je hebt ruime ervaring met de uitwerking, detaillering en realisatie van complexe gebouwen. Je voelt je comfortabel in het zelfstandig verrichten van alle projectwerkzaamheden, waaronder ook het aansturen van het projectteam en het bewaken van de planning en de budgetten. Natuurlijk heb je een bouwkundige opleiding op HBO of TU niveau, minimaal 5  jaar ervaring als projectleider bij een architectenbureau en 3 jaar ervaring met Autdesk Revit.
Naast al deze kenmerken hechten wij waarde aan een enthousiaste -, bevlogen – en open werkhouding.

Wat bieden we?
GROUP A is een jong en informeel bureau, waar een ieder de ruimte krijgt om zich verder te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor personeel in dienst van architectenbureaus. Salariëring is op basis van opleiding en ervaring.

Stuur je sollicitatiebrief, curriculum vitae en portfolio naar: michelle@groupa.nl ter attentie van Michelle Wanten. Zonder portfolio wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen.

Loading...