search

Architect/Technisch ontwerper

GROUP A zoekt per direct een ervaren architect/technisch ontwerper.

Wie zijn we
GROUP A is een internationaal georiënteerd architectenbureau dat met plezier werkt aan het ontwikkelen en ontwerpen van heldere en vanzelfsprekende architectuur. Het bureau is een collectief van drie partners en ongeveer 35 medewerkers die samen een gemotiveerd team vormen.

Wie zoeken we
GROUP A is op zoek naar een breed georiënteerde en ambitieuze architect/technisch ontwerper met diepgaande interesse in het bouwproces. Je hebt ervaring met de uitwerking, detaillering en realisatie van complexe woningbouw en met het Bouwbesluit. Je voelt je comfortabel in het zelfstandig verrichten van diverse projectwerkzaamheden. Natuurlijk heb je een bouwkundige opleiding op Tu/AvB niveau, en minimaal 10 jaar ervaring als architect/technisch ontwerper bij een architectenbureau. Liefst beheers je Revit. Naast al deze kenmerken vinden wij enthousiasme, bevlogenheid en gretigheid om te willen groeien binnen ons bureau van groot belang.

Wat bieden we
GROUP A is een informeel bureau, gevestigd in het dynamische Keilepand, waar een ieder de ruimte krijgt om zich verder te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor personeel in dienst van architectenbureaus. Salariëring is op basis van opleiding en ervaring.

Stuur je sollicitatiebrief, curriculum vitae en portfolio naar: work@groupa.nl ter attentie van Michelle Wanten. Zonder portfolio wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen.

Loading...