search

Technisch ontwerper / projectleider

GROUP A is op zoek naar een ervaren technisch ontwerper/projectleider om de groep te versterken.

Wie zijn we
GROUP A is een internationaal georiënteerd architectenbureau dat met plezier werkt aan het ontwikkelen en ontwerpen van heldere en vanzelfsprekende architectuur. Het bureau is een collectief van drie partners en 35 medewerkers die samen een gemotiveerd team vormen.

Wie zoeken we
GROUP A is op zoek naar een breed georiënteerde en ambitieuze technisch ontwerper/projectleider met diepgaande interesse in het bouwproces. Je hebt ervaring met de uitwerking, detaillering en realisatie van complexe woningbouw. Je voelt je comfortabel in het zelfstandig opereren bij een aannemer aan tafel. Natuurlijk heb je een bouwkundige opleiding op HTS/TU/AvB niveau, en minimaal 10 jaar ervaring als technisch ontwerper/projectleider bij een architectenbureau. Je hebt ruime ervaring met Revit. Naast al deze kenmerken vinden wij enthousiasme, bevlogenheid en gretigheid om te willen groeien binnen ons bureau van groot belang.

Wat bieden we
GROUP A is een informeel bureau, gevestigd in het dynamische Keilepand, waar een ieder de ruimte krijgt om zich verder te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor personeel in dienst van architectenbureaus. Salariëring is op basis van opleiding en ervaring.
Geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatiebrief, curriculum vitae en portfolio voor 20 februari naar: work@groupa.nl ter attentie van Michelle Wanten. Sollicitatiegesprekken worden eind februari 2023 ingepland. Zonder portfolio wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen.

Loading...