bureau

Wij zijn GROUP A. Een ontwerpbureau voor architectuur, interieur en stedenbouw gevestigd in het Keilepand in Rotterdam. Opgericht in 1996 vormen we nu onder leiding van de partners Maarten van Bremen, Folkert van Hagen en Adam Visser een hecht team met zo’n 30 ontwerpers en 4 stafmedewerkers. Ons werk is bekroond met diverse prijzen, waaronder de Dutch Daylight Award, Rotterdam Architectuurprijs en Gulden Feniks.

In de afgelopen vijfentwintig jaar hebben we een breed scala aan projecten gerealiseerd. Van kantoren tot woningbouw en van mobiliteitsopgaven tot transformaties. In ons werk zijn stedenbouw, architectuur en interieur onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hiermee ontwerpen we omgevingen waarin mensen in balans met het ecosysteem comfortabel wonen, werken en verblijven.

In ons werk voelen we ons verantwoordelijk voor een helder proces, van ontwerp tot oplevering. Optimisme en pragmatisme, mét aandacht voor het sociale proces, karakteriseren de manier waarop we dit doen. Met een betrokken en ambitieus team ontwerpen we slimme en karaktervolle oplossingen door het geheel te overzien, in te zoomen op details en de gebruiker centraal te stellen.

Lees meer over ons