Sleuteloverdracht TNO Lab TU Delft

Vorige week was de sleuteloverdracht van TNO BI&M laboratoriumcluster op de TU Campus Delft, dé locatie waar TNO onderzoek doet naar innovatie en levensduurverlenging van materialen, energie en constructies in de bouw. De komende 3 maanden wordt gewerkt aan de afwerking van interieur en installaties. In de zomer betrekt TNO het pand en zal de officiële opening plaatsvinden.

In het ontwerp van GROUP A is het testen en onderzoeken naadloos met elkaar verbonden om ontmoeting en kennisdeling te stimuleren. Uitgangspunt van het ontwerp is het zichtbaar maken van het werk van TNO, waarbij openheid de motor achter gezamenlijke innovatie is. Deze openheid begint bij de hoofdentree waar een transparante tussenruimte de testhallen met de laboratorium- en kantoorvleugel verbindt. Deze dubbelhoge corridor – tussen de gebouwdelen – is naast verkeersruimte ook ontmoetingsplek én ruimte waar de te testen installaties doorheen lopen.

TNO lab is het resultaat van een samenwerking tussen eindgebruiker TNO, ontwikkelaar Stone22, GROUP A en belegger a.s.r. Dutch Science Park Fund.

Terug naar het overzicht