Voorlopig ontwerp Gemeenschapshuis Bladel

Het Stichtingsbestuur van Den Herd en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bladel hebben enthousiast gereageerd op ons voorlopig ontwerp van het nieuwe gemeenschapshuis aan de Markt in Bladel.

Volgens het college van burgemeester en wethouders en het bestuur van Den Herd zijn we er met het voorlopig ontwerp in geslaagd om alle gewenste functies een plek te geven in de voormalige Rabobank en het gebouw tevens zeer ‘uitnodigend’ te maken. Het college van burgemeester en wethouders ziet dit ontwerp als een belangrijke stap in de beoogde kwaliteitsimpuls voor het centrum van Bladel, zoals is vastgesteld in de Centrumvisie in 2018.

Het voorlopig ontwerp is het resultaat van uitvoerig overleg met Den Herd, de gemeente en de toekomstige gebruikers van het gemeenschapshuis aan de Markt. In de uitwerking tot een definitief ontwerp wordt het gesprek voortgezet met de beoogde gebruikers. De bouw vangt aan in de eerste helft van 2022 en zal naar verwachting een jaar later opgeleverd worden.

Terug naar het overzicht