zoeken

Optimisme gecombineerd met de bereidheid tot onderzoek

GROUP A is een Rotterdamse studio voor architectuur, interieur, stedenbouw en productontwerp. Het bureau, opgericht in 1996, wordt geleid door Folkert van Hagen, Adam Visser, Maarten van Bremen en Diederik Erkel en werkt met een team dat bestaat uit 31 ontwerpers en 4 stafmedewerkers. Ons portfolio bestaat uit een breed scala aan projecten. In de afgelopen twintig jaar hebben we gewerkt aan kantoren, industriƫle gebouwen, woningbouwprojecten en herontwikkelingen.

Wij zijn overtuigd van de noodzaak om interieur, architectuur en de gebouwde omgeving te beschouwen als integrale onderdelen van elke ontwerpoplossing. Ons kantoor heeft een platte organisatiestructuur die alle medewerkers stimuleert om hun talenten, kennis en ervaring in te brengen, om zo de kwaliteiten van het kantoor en van ieder individu voortdurend te verbeteren.

Ons lichte en open kantoor in het Keilepand, in het M4H-district in Rotterdam, weerspiegelt de manier waarop wij werken. Onze aanpak is er een van optimisme gecombineerd met de bereidheid tot onderzoek; in elke ontwerpfase. Workshops, onderzoek en discussies gaan hand in hand met de productie en uitvoering van tekeningen, renderings en presentaties. De open atelieromgeving stimuleert betrokkenheid en creƫert een synergie van motivatie en verantwoordelijkheid.

Het architectenvak beperkt zich niet tot het ontwerpen alleen. Onze brede aanpak omvat niet alleen projecten van uiteenlopende omvang en inhoud, maar ook bouwtechnologie, beheer en kostenbeheersing. Dit betekent dat wij de verantwoordelijkheid voor het gehele ontwerp- en bouwproces op ons nemen.

De verbinding tussen ontwerp, techniek en beheer betekent dat de architect continu betrokken is. Naar onze mening is dit noodzakelijk om de kwaliteit van elk afzonderlijk gebouw en de bredere gebouwde omgeving te waarborgen.

Loading...