GROUP A verhuist… #2

Als voorbereiding op de verhuizing naar onze nieuwe kantoorin het M4H-gebied, komende januari, zijn GROUP A en huurder Bekkering Adams Architecten met een aantal interne designworkshops begonnen om na te denken over wat onze ideale werkruimte moet zijn. Met de gelegenheid om vanaf nul te beginnen met het ontwerpen van onze eigen werkomgeving in de nog kale betonnen ruimte, zijn de workshops een bron van frisse en onverwachte ideeën die bij de onderscheidende identiteit van GROUP A passen.

Interessant genoeg hebben de resultaten weinig te maken met esthetiek, maar eerder over hoe we willen werken en samenwerken; samen als een team, met medehuurders in onze eigen werkruimte en met medehuurders in het gebouw en met bezoekers. Een breed gedragen standpunt is dat bij het delen van werkruimte en ondersteunende faciliteiten er zeker wederzijdse praktische afspraken gemaakt moeten worden, maar waar het echt om gaat is om elkaar te ondersteunen en te complementeren. Niet alleen op bedrijfsniveau, maar ook op het gebied van sociale interactie tussen medewerkers en ontwikkeling en participatie van teamleden.

Hoewel de verbouw van de nieuwe kantoren net is begonnen, hebben al een aantal bedrijven interesse getoond als potentiële medehuurder. Zoals altijd houden we u de komende maanden op de hoogte van onze vooruitgang!

Terug naar het overzicht