GROUP A versterkt

Als GROUP A bereiden we ons voor op de toekomst. Wat ooit begon met de geestdrift van een aantal bevlogen vrienden, is in meer dan twintig jaar uitgegroeid tot een bekend Rotterdams architectenbureau met een indrukwekkend portfolio. Onze rol is groter geworden, net als de complexiteit en diversiteit van de opgaven. Met het aantrekken van Diederik Erkel als nieuwe partner maken we ons nu op voor een nieuw hoofdstuk in ons verhaal.

In dit verhaal staan een aantal kernwaarden centraal: samenwerken en inspireren, nieuwsgierig en sociaal, enthousiast en betrokken. Dit DNA is ons kostbaar en dat zal het blijven, maar nieuwe tijden vragen om nieuwe inzichten.

Diederik Erkel was tot voor kort projectdirecteur van Hart van Zuid voor Ballast Nedam Development en was daarvoor ruim tien jaar werkzaam bij de Brink Groep. Opgeleid als organisatiepsycholoog brengt hij bij GROUP A nieuwe expertise in die ons bureau sterker en flexibeler maakt. Zodat we voorbereidt zijn op de toekomst, én onze diensten en expertise verder aansluiten op de vraag vanuit de markt.

Diederik voegt zich als partner bij het driemanschap Folkert van Hagen, Maarten van Bremen en Adam Visser. Hij gaat zich onder meer richten op het toekomstbestendiger maken van onze organisatie en het aantrekken van nieuwe werkvelden, om zo de potentie van GROUP A verder uit te bouwen en naar een volgende fase te brengen.

Terug naar het overzicht