Blok H in Terwijde in aanbouw

Gebouwactiviteiten voor ons project WC Terwijde bereikt zijn laatste fase. Voltooiing voor blok H zal november 2014 zijn.

GROUP A heeft drie van de bouwstenen in WC Terwijde ontworpen. Het speciale blok H, vlak bij het treinstation, bestaat uit een plint van winkels met drie verdiepingen van appartementen bovenop. Block FI, gelegen aan de oostkant van het winkelcentrum, bestaat ook uit een winkelstok met drie lagen appartementen. Beide blokken beschikken over een robuuste, gearticuleerde en tactiele plint met een licht gekleurde, duidelijk gedetailleerde cantilevered bovenkant. Block FII is ontworpen als een aparte winkelpaviljoen.

Zeven bouwstenen vormen samen de longitudinale schilderachtige wandeling onderbroken door twee kleine pleinen met speciale bouwstenen; Het grootste plein is begrensd door een historische boerderij, terwijl het kleine plein wordt begrensd door een onderscheidend winkelcentrum paviljoen. De bouwstenen van drie verschillende architecten vormen een herkenbaar geheel. Door het gebruik van dezelfde baksteen voor alle blokken is een verenigd uiterlijk bereikt.

Terug naar het overzicht